Presudila mužu pištoljem

Izvor: Glas javnosti, 01.Sep.2009, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presudila mužu pištoljem

SENTA - Sa dva hica u glavu i telo Isidorka Gerić (44) iz Sente ubila je u nedelju po podne iz pištolja supruga Budimira (53), penzionisanog policajca u njihovom stanu na Keju dr Zorana Đinđića 5/1 u Senti. Isidorka je potom telefonom oko 17 sati pozvala dežurnu službu policijske stanice u Senti i prijavila da je pucala u Budimira.

Harmonikaš

Pokojni Budimir bio je pravi virtuoz na harmonici. Na svadbama, krštenjima ili nekim zabavama često je sa sinom nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << po Senti i okolnim mestima. Prijatelji ga pamte kao velikog drugara i veseljaka.

Kazete veliki drugar i veseljak. Mora da je zeni bilo veselo kad je tukao pa je resila da ga veselo dokrajci.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.