Presuda Veliboru Dunjiću sutra u podne

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 16.Maj.2010, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presuda Veliboru Dunjiću sutra u podne

BEOGRAD - Viši sudu u Beogradu izreći će sutra u podne presudu jednom od vođa navijača zvezde Veliboru Dunjiću i još dvojici optuženih za pokušaj ubistva Andreja Čogurića na splavu "Kalipso" u aprilu 2008. godine.

Optužnica Višeg tužilaštva tereti Velibora Dunjića i Uroša Avramovića da su pokušali da ga ubiju, a da im je u tome pomogao Marko Ljubičić, ali je Čogurić na suđenju u decembru 2009. godine negirao da trojica optuženih imaju veze sa napadom na njega. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Prema navodima optužnice, Dunjić i Avramović koje je tužilaštvo označilo kao pripadnike zvezdine navijačke grupe "Belgrejd bojs" su posle svađe napali Čogurića, udarali ga nogama, rukama i flašama, da bi zatim i zapucali i pogodili ga u obe ruke. Od posledica udaraca naprsla mu je i lobanja.

Inače, ovo suđenje krajem januara obeležio je incident sa Goranom Kalajdžićem, koji je tokom pretresa pokušao da napravi snimak modifikovanom kamerom ugrađenom u hemijsku olovku.

Kalajdžić je prošle sedmice osuđen na četiri meseca zatvora i novčanu kaznu od 60.000 dinara zbog tog incidenta.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.