Izvor: B92, 03.Avg.2009, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presečen šverc ukradenih vozila

Kraljevo -- Kraljevačka policija saopštila je da je presekla još jedan lanac šverca ukradenih automobila sa područja centralne Srbije na Kosovo.

Policija je saopštila da je podnela krivične prijave protiv Gorana L. (40) iz Kraljeva zbog sumnje da je na području tog grada ukrao više automobila, Momira Đ. (55) iz Kraljeva zbog sumnje da je izvršio tešku krađu i Milana D. (38) iz Loznice, Maksima V. (30) iz Raške i Ivana M. (26) iz leška kod Leposavića zbog sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su izvršili krivična dela prikrivanja.

Prema navodima policije, istražni sudija Okružnog suda u Kraljevu je 9. jula odredio Goranu L. pritvor u trajanju do 30 dana zbog sumnje da se bavio trgovinom narkoticima, a dvadesetak dana kasnije ista mera izrečena je i ostalim osumnjičenima.

Policija je saopštila da inspektori rade na daljem rasvetljavanju kriminalne delatnosti ove grupe, zbog sumnje da su vozila krali na širem prostoru Republike Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.