Izvor: B92, 21.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo u policiji

Beograd -- U subotu uveče u holu zgrade policijskog odeljenja Surčin preminuo je Duško Čelar iz Beograda saopštava MUP.

U saopštenju se navodi da je patrola policije je u subotu posle podne u Jakovu privela Čelara posle zaustavljanja i legitimisanja putnika u mercedesu beogradske registracije. Čelar je priveden jer je ustanovljeno da je za njim raspisana poternica, a pozlilo mu je posle dovođenja u Policijsko odeljenje Surčin.

Navodi se da Hitna pomoć ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stigla i pokušala reanimaciju, ali bezuspešno, pa je lekar konstatovao smrt. Uviđaj su izvršili dežurni istražni sudija i zamenik Okružnog državnog tužioca, a telo je poslato na Institut Vojnomedicinske akademije za sudsku medicinu radi obdukcije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.