Preminuo radnik povređen u eksploziji u Ivanjici

Izvor: B92, 17.Jan.2020, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo radnik povređen u eksploziji u Ivanjici

Radnik Zavoda za rehabilitaciju u Ivanjici M. Đ. (44), koji je juče teško povređen u eksploziji cisterne sa mazutom, preminuo je u Urgentnom centru u Beogadu.

Prvo je bio primljen u užičku bolnicu u stanju duboke kume, a onda hitno prebačen za Beograd. Lekari su se satima borili za njegov život, ali neuspešno, javlja RINA.

M. Đ. iza sebe je ostavio ženu i dvoje maloletne dece.

On je bio jedini povređeni u eksploziji koja se desila u Ivanjici u četvrtak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminuo radnik povređen u eksploziji cisterne u Ivanjici

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2020

Radnik Zavoda za rehabilitaciju u Ivanjici, 44-godišnji M.Đ, koji je teško povređen prilikom eksplozije cisterne u blizini te ustanove, preminuo je danas u Urgentnom centru u Beogradu, preneo je portal Infoliga.rs...Kako se navodi, M.Đ. je zadobio teške povrede glave i grudnog koša u eksploziji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.