Izvor: B92, 24.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo posle tuče zbog dresa

Beograd -- Mladić preminuo od povreda dobijenih u tuči zbog dresa Crvene zvezde.

Beogradska policija privela istražnom sudiji Dejana G. iz Beograda zbog sumnje da je 22. aprila ispred restorana Igmanac na Novom Beogradu naneo smrtne povrede Dušanu Peniću. Sukob je, kako je saopšteno, počeo u kladionici, gde su Penić i njegov drug J.K. tražili upaljač da zapale dres Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Dejan G. se, isprovociran tom namerom, prvo verbalno sukobio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s njima, a potom ih je i fizički napao ispred kladionice. Ispred restorana Igmanac, u neposrednoj blizini, Penić je od udaraca pao na beton i zadobio prelom baze lobanje s nagnječenjem mozga, a od povreda je preminuo 23. aprila u Urgentnom centru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.