Izvor: CrnaHronika.rs, 07.Jan.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo policajac koji je pao sa četvrtog sprata

BEOGRAD - Policajac Bojan Todorović koji je teško povređen prilikom pada sa visine preminuo je sinoć u Urgentnom centru, izjavio je portparol Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.Policajac Todorović je preminuo pošto je pao sa visine od 10 metara u Ulici Vojvode Vlahovića 45 A u Beogradu, rečeno je u Informativnoj službi MUP-a Srbije.
Todorović, u trenutku nesreće nije bio na dužnosti, a detalji slučaja se još utvrđuju, kažu u MUP.
Nesreća se dogodila u četvrtak oko 17.30 sati kada je policajac pokušao da se spusti sa terase svog stana na četvrtom spratu na terasu ispod da bi pomogao komšinici koja nije mogla da uđe u stan iz kojeg se njene dve maloletne ćerke nisu odazivale na zvono.
Prilikom spuštanja, on se okliznuo i pao.
U teškom stanju i sa višestrukim povredama Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar i posle ukazane pomoći smešten je na Odeljenje za intenzivnu negu, ali je podlegao povredama.
Izvor: blic.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.