Preminuo mladić koji je ranjen pre dva dana u Čačku

Izvor: Blic, 28.Jun.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo mladić koji je ranjen pre dva dana u Čačku

ČAČAK - Marko Šišović (22), koji je pre dva dana pucnjem iz pištolja ranjen u jednom čačanskom stanu preminuo je u beogradskom Kliničkom centru, rečeno je danas u policiji u Čačku.

Šišovića je teško ranio Bojan Alilić (19) iz Čačka pucnjem iz pištolja. Odmah nakon incidenta policija je uhapsila Alilića, a Šišović je sa prostrelnom ranom na vratu prebačen u Klinički centar u Beograd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Policija je saslušala i maloletnog S.L. (17) iz Čačka, zbog sumnje da je iz njegovog pištolja ispaljen hitac na Šišovića.

S.L. je pištolj posedovao ilegalno, a prilikom pretresa njegovog stana pronađena je velika količina robe za koju policija pretpostavlja da je ukradena.

Povezane vesti: U prijatelja pucao slučajno Obračun rafalima u centru Vršca Pijanac greškom izbo prijatelja Uhapšena tri mladića zbog napada na Roma Tutin: Ranili mladića u nogu pa pobegli

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čačak: Preminuo ranjeni mladić

Izvor: CrnaHronika.rs, 28.Jun.2011

Marko Šišović, koga je juče u stanu u Čačku hicem iz pištolja teško ranio poznanik Bojan Alilić, preminuo je danas u beogradskom Kliničko-bolničkom centru.U beogradskom Kliničko-bolničkom centru preminuo je Marko Šišović (22), koga je juče oko 8,30 sati u jednom čačanskom stanu hicem...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.