Izvor: RTS, 08.Jul.2022, 08:09

Preminuo Ninoslav Jovanović

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznatiji kao "malčanski berberin", preminuo je noćas u Opštoj bolnici u Požarevcu.
Ninoslav Jovanović iz sela Malča pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju u avgustu prošle godine, a kaznu zatvora izdržavao je u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac. Apelacioni sud u Nišu osudio ga je za otmicu i produženo krivično delo silovanja dvanaestogodišnje devojčice.

Na taj način potvrđena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je presuda Višeg suda u Nišu kojom mu je izrečena najteža kazna predviđena Krivičnim zakonikom Srbije.
To je prva izrečena kazna doživotnog zatvora, koja je propisana "Tijaninim zakonom", koji je usvojen 2019. godine.
Ninoslav Jovanović je višestruki povratnik koji je u zatvoru do sada proveo više od 20 godina. Devojčicu je oteo 20. decembra 2019. godine i zlostavljao je narednih 10 dana.
Devojčica je pronađena krajem decembra, a u potragu su bile uključene stotine pripadnika policije, BIA, Vojske Srbije, prijatelji, rođaci, kao i građani dobrovoljci.
Jovanović se skrivao u svom rodnom selu Malča do 5. januara, kada je uhvaćen u blizini groblja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGLA POTVRDA! Evo od čega je preminuo ozloglašeni Malčanski berberin

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022

Ninoslav Jovanović osuđen je na doživotnu robiju 5. avgusta prošle godine...Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin preminuo je juče u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu, a kako se saznaje, njega je izdalo srce...Podsetimo, Ninoslav Jovanović pravosnažno je osuđen na doživotnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminuo "Malčanski berberin" u zatvoru

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2022

Ninoslav Jovanović je, nakon što mu je pozlilo, preminuo u četvrtak u Kazneno-poporavnom zavodu u Požarevcu gde je služio doživotnu robiju, potvrdila je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

Nastavak na JužneVesti.com...

Preminuo Ninoslav Jovanović, osuđen na doživotni zatvor zbog silovanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznatiji kao "malčanski berberin", preminuo je noćas u Opštoj bolnici u Požarevcu, javlja RTS...Ninoslav Jovanović iz sela Malča pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju u avgustu prošle godine, a kaznu zatvora izdržavao je u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Preminuo Ninoslav Jovanović, osuđen na doživotni zatvor zbog silovanja

Izvor: RTS, 08.Jul.2022

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznatiji kao "malčanski berberin", preminuo je u Opštoj bolnici u Požarevcu, nakon što mu je sinoć pozlilo u Kazneno-popravnom zavodu. . U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija su saopštili da je Ninoslavu Jovanoviću pozlilo sinoć...

Nastavak na RTS...

"DOBRO SE ZNA ŠTA JE U ŽIVOTU RADIO" Oglasio se otac Malčanskog berberina: Bio je bolestan, nismo ga obilazili

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022

Dušan Jovanović, otac Ninoslava Jovanovića, poznatog kao Malčanski berberin, kaže da je porodici noćas javljeno da je on u zatvoru preminuo...Podsetimo, Jovanović koji je u Zabeli izdržavao kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i mučenja devojčice, preminuo je noćas u Opštoj bolnici u Požarevcu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.