Preminula žrtva pucnjave u Novom Pazaru: Vlasnik restorana potegao vatreno oružje nakon tuče

Izvor: Večernje novosti, 23.Jan.2020, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula žrtva pucnjave u Novom Pazaru: Vlasnik restorana potegao vatreno oružje nakon tuče

Prvi rezultati istrage ukazuju da je nakon svađe i tuče zbog muzike vlasnik restorana 41-godišnji Adnan A. upotrebio vatreno oružje Sukob sa tragičnim posledicama dogodio se u restoranu "Divan" u Novom Pazaru.Prvi rezultati istrage ukazuju da je nakon svađe i tuče zbog muzike vlasnik restorana 41-godišnji Adnan A. upotrebio vatreno oružje, tom prilikom ranjen je 23-godišnji Nihad Hamidović koji je preminuo na hirurškom odeljenju u novopazarskoj bolnici. Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još: Pucnjava u Novom Pazaru: U kafanskom sukobu ranjeno više osoba, jedna kritičnoTakođe, ranjeni su i 38-godišnji Sead M., 23-godišnji Berid B. i 21-godišnji Emin R. Adnan A. koji je osumnjičen da je pucao iz vatrenog oružja zadobio je povredu leđa zadobijenu oštrim predmetom, najverovatnije nožem.Vlasniku restorana, Adnanu A. određeno je zadržavanje od 48 časova zbog krivičnog dela teško ubistvo.Istraga je u toku.(pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Epilog vatrenog obračuna u novopazarskom restoranu: Upucani mladić preminuo, nekoliko ranjenih

Izvor: B92, 23.Jan.2020

Novi Pazar -- Prvi rezultati istrage sinoćnje pucnjave u Novom Pazaru ukazuju da je nakon svađe i tuče zbog muzike vlasnik restorana 41-godišnji A. A. upotrebio pištolj...Sukob sa tragičnim posledicama dogodio se u restoranu "Divan" u Novom Pazaru...Prvi rezultati istrage ukazuju da je nakon svađe...

Nastavak na B92...

Mladić preminuo nakon pucnjave u Novom Pazaru, još dvoje ranjeno

Izvor: RTS, 23.Jan.2020

. Dvadesettrogodišnji mladić preminuo je u novopazarskoj bolnici nakon pucnjave koje se noćas dogodila u jednom restoranu u tom gradu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.