Pregazio kolima devojčicu, pa pobegao!

Izvor: Press, 25.Jun.2010, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregazio kolima devojčicu, pa pobegao!

Vozač crnog „golfa" pregazio Ivanu Lazarević (8) u centru Loznice, udario u dva kamiona i peške pobegao u Republiku Srpsku. Nesrećna devojčica preminula od teških povreda u lozničkoj bolnici Vozač crnog „golfa" pregazio je Ivanu Lazarević (8) u centru Loznice i pobegao! Nesrećna devojčica preminula je od teških povreda u bolnici, dok policija traga za vozačem ubicom koji je ostavio kola i pobegao preko Drine u Republiku Srpsku.Nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se dogodila u četvrtak u 21.50 časova u Bulevaru Dositeja Obradovića u Loznici.
Vozio velikom brzinom
- Devojčica je prelazila ulicu kada je na nju naleteo „golf". Od siline udara dete je odletelo nekoliko metara, dok je vozač dodao gas i pobegao - kaže za Press izvor blizak istrazi i dodaje:
- Vozač ubica otišao je u Lozničko Polje gde je udario u dva kamiona. Potom je ostavio automobil i pobegao preko Drine. Policija je pronašla crni „golf" kojim je izazvana nesreća, ali nije saopštila ime vlasnika pošto nije znala ko je bio za volanom.
- Ivana je od zadobijenih povreda preminula na odeljenju hirurgije lozničkog Zdravstvenog centra „Dr Milenko Marin" - rekla je Dubravka Todorović, istražni sudija Osnovnog suda u Loznici koja je naložila obdukciju tela.
Očevici kažu da je udarac bio strahovit. Na mestu tragedije vidljivi su tragovi krvi gde je posle strahovitog udarca pala Ivana.
- „Golf „nije ni kočio, udario je dete velikom brzinom. Najstrašnije je što vozač nije makar usporio, nego je odmah pobegao. Devojčica je davala znake života. Čuo sam kasnije da je preminula. Nadam se da će uhvatiti tog monstruma koji je ubio dete - pričaju ogorčeni Lozničani i dodaju:
- Da ubije dete ispred kuće i još da pobegne. Da ne stane da pomogne. Kakav je to čovek?!
U pekari „Mihajlović", u čijoj se blizini dogodila nesreća, kažu da je Ivana, koja je stanovala u zgradi preko puta, bila njihova česta mušterija.
- U četvrtak uveče ju je do ostrva na sredini bulevara dovela baka, a Ivana je sama prešla desnu stranu puta. U povratku je došlo do tragedije - pričaju zaposleni u pekari.
Pazila kada je prelazila ulicu
Majka Ljiljana, otac Predrag i mlađa sestra Olga ne mogu da veruju da nema više njihove Ivane. Ispred zgrade u kojoj stanuju juče su se okupili brojni prijatelji i poznanici.
- Išla je često u pekaru, vodila računa kada je prelazila ulicu. Uvek je neko bio sa njom. Niko nije mogao ni da pomisli da će neko tolikom brzinom voziti usred grada - pričaju prijatelji i poznanici.
Ivana, koja je završila prvi razred OŠ „Kadinjača", biće sahranjena danas na lozničkom groblju.   

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.