Izvor: Blic, 19.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregazio devojku pa pobegao

Pregazio devojku pa pobegao

MLADENOVAC - Maloletni S. S. (17), iz sela Kovačevac kod Mladenovca, preksinoć je na pešačkom prelazu u Kosmajskoj ulici u Mladenovcu motociklom teško povredio Suzanu Jocić, koja je ubrzo preminula u beogradskom Urgentnom centru. On je pobegao sa mesta nesreće, ali ga je policija pronašla i privela istražnom sudiji za maloletnike, koji mu je odredio pritvor.

Suzana se, kako saznajemo, preksinoć oko 18 sati vraćala sa posla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kući u naselje Bataševo. Kada je pokušala da pređe ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, na nju je motorom, krećući se prebrzo, naleteo S. S. i odbacio je na trotoar.

- Motociklista se nije zaustavio da pomogne devojci, već je munjevitom brzinom nastavio vožnju. Pritrčali smo povređenoj devojci koja je ležala na trotoaru. Bila je u nesvesti, a oko glave joj je bila lokva krvi. Udarac je toliko bio jak da su joj cipele nekoliko metara odletela od tela - rekao je jedan očevidac nesreće.

Prolaznici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je povređenu devojku prevezla u Urgentni centar u Beogradu, gde je umrla.

Unija Roma Srbije juče je u svom saopštenju izrazila žaljenje zbog smrti Suzane Jocić, svog kandidat za poslanika, koja je, kako se navodi u saopštenju, uradila dosta na emancipaciji Roma.

A. Ž. A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.