Pregažen kengur u centru Beograda

Izvor: B92, 30.Sep.2009, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregažen kengur u centru Beograda

Beograd -- Iz Zoološkog vrta u Beogradu u toku dana pobeglo je mladunče kengura koje je potom udario automobil na uglu Bulevara despota Stefana i Cetinjske ulice.

Po telo kengura došli su radnici Zoološkog vrta, a potom su životnju prebacili u kombi veterinarske službe Beograd. Prema nezvaničnim informacijama, za kengurom je jurilo nekoliko dece i on je izleteo ispred automobila.

Umesto da objasni kako je moguće da iz Zoološkog vrta pobegnu životinje, direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovog gradskog preduzeća Vuk Bojović za B92 nije želeo da komentariše slučaj, rekavši da je informacija za B92 ta da je iz ZOO vrta pobeglo 17 Kengura.

B92 je u policiji saznao da je u Zoološkom vrtu pokušana krađa dva kengura, jedno mladunče je ubijeno, dok je drugo pregazio automobil.

Ostaci životinje biće prebačeni na veterinarski fakultet.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastradao kengur u Beogradu

Izvor: RTV Pink, 30.Sep.2009

Iz Zoološkog vrta pobegao kengur koji je potom pregažen. . . Iz Zoološkog vrta u Beogradu u toku dana pobeglo je mladunče kengura koje je potom udario automobil na uglu Bulevara Despota Stefana i Cetinjske ulice, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. .

Nastavak na RTV Pink...

Kengur pregažen u centru Beograda

Izvor: Blic, 30.Sep.2009

Kengur koga su nepoznati lopovi ukrali juče u Zoološkom vrtu u Beogradu pobegao je kradljivcima iz automobila i podleteo pod točkove zelenog „pola" u Cetinjskoj ulici. Njegova ženka pronađena je mrtva u kućici u vrtu i sumnja se da je uginula bežeći od kradljivaca. ..Kako „Blic" saznaje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.