Predstavnici grada obišli putnike povređene u eksploziji u vozilu privatnog prevoznika

Izvor: RTV Pink, 30.Jul.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici grada obišli putnike povređene u eksploziji u vozilu privatnog prevoznika

Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković i gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević obišli su danas u Urgentnom centru putnike koji su povređeni u jutrošnjoj eksploziji u vozilu privatnog prevoznika Banbus na liniji 78 i u ime Grada Beograda izrazili žaljenje zbog ove nesreće.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

ANKETA: Da li i vi otvarate prozore u gradskom prevozu, iako klima radi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 08:17

Sekretarijat za javni prevoz Grada Beograda, po nalogu zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, vrši kontrolu poštovanja ugovornih obaveza od strane prevoznika..Tako je trenutno na ulicama grada 434 autobusa sa ispravnom klimom, koliko je i bilo naloženo, kao i svi "španski" tramvaji. Od 83 trolejbusa,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.