Predstavnici SPN podneli krivične prijave protiv organizatora dovođenja birača iz Male Krsne

Izvor: Danas, 14.Mar.2024, 14:31

Predstavnici SPN podneli krivične prijave protiv organizatora dovođenja birača iz Male Krsne

Lista "Srbija protiv nasilja" podnela je krivičnu prijavu protiv načelnika policijske stanice Voždovac Dragomira Topisirovića zbog osnovane sumnje da je zloupotrebio svoj službeni položaj i Bojane Simić, Jovane Pešić i Nikole Pešića zbog osnovane sumnje da su davali i primali mito u vezi sa glasanjem, saopštio je danas Narodni pokret Srbija.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SPN podnela krivičnu prijavu protiv više osoba zbog dovođenja birača iz Male Krsne u Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Mar.2024

Opoziciona koalicija "Srbija protiv nasilja" saopštila je danas da je podnela krivičnu prijavu protiv više osoba na osnovu reportaže televizije N1 o organizovanom dovođenju ljudi iz sela Mala Krsna u Beograd radi fiktivne promene prebivališta i sticanja prava glasa u glavnom gradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.