Predstavljala se kao inspektorka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2014, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljala se kao inspektorka

Niška policija identifikovala je L.P. (42) iz Niša za koju se sumnja da je izvršila više krivičnih dela prevare i teške krađe lažno se predstavljajući kao poreski i sanitarni inspektor, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu.

Sumnja se da je osumnjičena, predstavljajući se kao poreski inspektor, ulazila u trgovinske radnje i tražila od prodavaca novac kako bi proverila presek stanja, a onda je koristeći nepažnju trgovaca deo novca zadržavala za sebe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navode iz policije.

Sumnja se da je L.P. predstavljajući se kao sanitarni inspektor na drzak način uzimala robu i pazar od prodavaca zbog neispravne dokumentacije čime je oštetila veliki broj pravnih i fizičkih lica, dodaju iz policije.

Policija je pozvala građane i pravna lica da se jave ukoliko smatraju da su oštećeni, a P. L. se sumnjiči da je na opisani način pribavila protivpravnu imovinsku korist od oko 80.000 dinara.

Protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Nišu, napominju iz policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažno se predstavljala kao poreski inspektor, od trgovaca uzimala novac

Izvor: 24sata, 09.Okt.2014

Niška policija identifikovala je L.P. (42) iz Niša za koju se sumnja da je izvršila više krivičnih dela prevare i teške krađe lažno se predstavljajući kao poreski i sanitarni inspektor, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu...Sumnja se da je osumnjičena, predstavljajući se kao...

Nastavak na 24sata...

Predstavljala se kao lažni inspektor, ojadila Nišlije. PREPOZNAJETE LI JE?

Izvor: Blic, 09.Okt.2014

NIŠ - Protiv Nišlijke L.P. (42), niška policija podneće krivićnu prijavu zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući kao poreski ili sanitarni inspektor prevarila više vlasnika trgovinskih radnji...Do sada je utvrđeno da protivpravno stečena imovinska korist iznosi oko 80.000 dinara, ali policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.