Izvor: Danas, 07.Jun.2023, 12:29

Predsednik Srbije i načelnik Biroa Nacionalne garde SAD: Vučić obavestio Hokansona o uzrocima eskalacije nasilja na severu KiM

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa načelnikom Biroa Nacionalne garde SAD Danijelom R. Hokansonom i poručio da je Srbija, uz očuvanje svoje vojne neutralnosti, spremna da unapređuje partnersku saradnju sa američkom vojskom u cilju održanja mira i stabilnosti u regionu i šire.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić sa američkim generalom Hokansonom o situaciji na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa načelnikom Biroa američke Nacionalne garde generalom Danijelom R. Hokansonom o najnovijem razvoju događaja na Kosovu i upoznao ga sa uzrocima eskalacije nasilja, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.