Predsednik Lacija pod istragom zbog iznude

Izvor: Akter, 10.Jun.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Lacija pod istragom zbog iznude

Predsednik fudbalskog kluba Lacio Klaudio Lotito nalazi se pod istragom zbog navodnog pokušaja iznude

Novinska agencija ANSA danas je prenela da je istraga zasnovana na snimljenom telefonskom razgovoru Lotita i člana uprave nižerazrednog italijanskog kluba Iskija.

Optužba je u vezi sa podelom i potraživanjem novca od klubova.

Lotito je član Fudbalskog saveza Italije, čije su prostorije danas pretresane, po nalogu tužilaštva iz Napulja.

Generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << dirketor kluba Iskija Pino Jodiće u februaru je objavio snimak njegovog razgovora sa Lolitom, tokom kojeg je predsednik Lacija izrazio zabirnutost da bi drugoligaš Karpi mogao da bude izbačen iz Serije B zbog nedostatka novca.

Karpi je ove sezone osvojio drugu ligu i prvi put u klupskoj istoriji izborio plasman u Seriju A.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Predsednik Lacija pod istragom zbog iznude!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2015

Predsednik fudbalskog kluba Lacio Klaudio Lotito nalazi se pod istragom zbog navodnog pokušaja iznude...Novinska agencija ANSA u sredu je prenela da je istraga zasnovana na snimljenom telefonskom razgovoru Lolita i člana uprave nižerazrednog italijanskog kluba Iskija...Optužba je u vezi sa podelom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.