Predao se saradnik Darka Šarića

Izvor: RTS, 16.Nov.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se saradnik Darka Šarića

Dejan Šekularac, saradnik Darka Šarića kome se sudi za šverc kokaina, predao se policiji na Aerodromu "Nikola Tesla", potvrđeno je RTS-u u Tužilaštvu za organizovani kriminal.
U Tužilaštvu preciziraju da se Šekularac nije našao na optužnici protiv Šarićeve grupe, pošto je protiv njega prekinuta istraga, i napominju da će inicirati nastavak istrage.
On će, kako navode, biti prvo saslušan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kod sudije za prethodni postupak Specijalnog suda jer je protiv njega pokrenuta istraga po starom Zakonu o krivičnom postupku, odnosno pre tužilačke istrage.
Sudija za prethodni postupak će odlučiti o nastavku istrage i eventualno određivanju pritvora Šekularcu.
Šekularac, poreklom iz Bijelog Polja, za kojim je tragao Interpol zbog sumnje da je u saradnji sa Darkom Šarićem švercovao velike količine narkotika iz Južne Amerike, predao se i pre dve godine crnogorskoj policiji.
Za Šekularcem je poternicu raspisao Interpol Argentine.
Prošle sedmice predala su se još dva Šarićeva saradnika nakon višegodišnjeg skrivanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.