Izvor: B92, 16.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se Nenad Ćosić

Beograd -- Sin bivšeg komandanta Gardijske brigade VSCG Nenad Ćosić pojavio se pred istražnim sudijom i odveden u pritvor.

Ćosić će biti zadržan do odluke Krivičnog veća, koje će se izjasniti o žalbi njegovog advokata. "On je danas dobrovoljno došao, pa je mera pritvora postala neadekvatna", izjavio je advokat Anđelko Ležajić i dodao da je Ćosić negirao izvršenje krivičnog dela za koje se tereti.

Ćosić je osumnjičen da je s Radetom Krstićem 3. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << avgusta prošle godine upao u stan B.Ž. u Ulici Strahinjića bana u centru Beograda i od vlasnika uzeo 280 evra, 1.000 dinara, zlatan lančić, prsten s brilijantom i mobilni telefon. Pomenuta dvojica terete se da su potom B.Ž, vlasnika menjačnice, naterali da pođe do menjačnice da bi uzeli još novca, ali je B.Ž. na ulici video policajce i otrgao se od osumnjičenih. Ćosić je pobegao, a Krstić je uhapšen.

Bivši komandant Gardijske brigade Radomir Ćosić, otac Nenada Ćosića, došao je sa sinom i njegovim advokatom u Palatu pravde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.