Izvor: Danas, 01.Feb.2012, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravili puteve bez dozvola

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Slaviše I. (1966) iz Manastirice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja i pet krivičnih dela gradnja bez građevinske dozvole. Krivična prijava podneta je i protiv Srđana C. (1958) iz Petrovca na Mlavi zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja i pet krivičnih dela gradnje bez građevinske dozvole, kao i krivično delo poreska utaja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mladić uhapšen zbog serije pljački prodavnica

Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2012, 13:52

ŠABAC – Loznička policija uhapsila je i uz krivičnu prijavu privela istražnom sudiji Osnovnog suda u tom gradu Dejana S. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva, saopšteno je iz PU Šabac...Sumnja se da je Dejan S, u ponedeljek ujutru 30. januara, oko jedan čas i 20 minuta...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.