Izvor: B92, 18.Okt.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požega: Ubistvo ispred diskoteke

Beograd, Požega -- Aleksandar Vujičić iz Lučana ubijen je jutros u tuči ispred diskoteke "Soto zero" u Požegi, saopštio je MUP.

Oko 2.30 sati policiji je prijavljeno da je ispred diskoteke došlo do tuče više osoba i da je "jedna osoba zadobila smrtonosne povrede", navodi se u saopštenju.

Izvršenim proverama utvrđeno je da se radi o Vujičiću, kao i da je "došlo do svađe i fizičkog obračuna između Tomislava Jovanovića (20) iz Požege i Vujičića (18)", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi MUP.

"U tuču se umešao i Saša Novaković (20) iz Požege", navodi MUP i dodaje da je "u toku rad na utvrđivanju svih činjenica u vezi s ovim događajem o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena".

Iako su policija i opštinske vlasti zahtevali skraćenje radnog vremena ugostiteljskih objekata, upravo zbog tuča koje se dešavaju rano ujutru, sve je ostalo samo na pokušaju i simboličnim kaznama.

Očevici tvrde da su svakog vikenda tuče dva tri sata nakon ponoći postale uobičajena pojava ispred kafića, diskoteka i noćnih klubova. Samo je bilo pitanje kada će doći i do prave tragedije, navode oni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gimnazijalac ubijen ispred diskoteke

Izvor: Blic, 18.Okt.2008

Aleksandar Vujičić (18) iz Lučana ubijen je pretprošle noći u tuči ispred diskoteke „Soto Zero" u Ulici Vojvode Mišića u centru Požege. Nesrećni gimnazijalac stradao je od uboda oštrim predmetom u predelu srca, a policija je pod sumnjom da su izvršili ubistvo uhapsila Tomislava Jovanovića...

Nastavak na Blic...

Gimnazijalcu sečivo u grudi

Izvor: Večernje novosti, 18.Okt.2008

Ispred diskoteke u Požegi dva sata iza ponoći svirepo ubijen Aleksandar Vujičić (18) iz Lučana. Uhapšeni Tomislav Jovanović (20) i Saša Novaković (20). Okupljeni tokom tuče navijali

Nastavak na Večernje novosti...

Ubistvo ispred diskoteke u Požegi

Izvor: Politika, 18.Okt.2008

Stradao osamnaestogodišnji Aleksandar Vujičić iz Lučana, učenik Gimnazije u Požegi ..Užice – Tuča koja se u sitne sate u noći između petka i subote dogodila u Požegi, ispred diskoteke „Soto zero”, odnela je jedan mladi život. Od povreda nanetih mu oštrim predmetom u grudi...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.