Požega: Kolima usmrtio 81-godišnjaka

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požega: Kolima usmrtio 81-godišnjaka

Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi, po nalogu nadležnog tužioca, podneti krivičnu prijavu protiv sedamdesetpetogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja Policija u Požegi podneće krivičnu prijavu protiv sedamdesetpetogodišnjeg muškarca koji je svojim automobilom udario 81-godišnjeg pešaka koji je preminuo od zadobijenih povreda, saopšteno je danas.Pročitajte još: Muškarac (60) lišen slobode zbog silovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << devojke (25)Navodi se da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi, po nalogu nadležnog tužioca, podneti krivičnu prijavu protiv sedamdesetpetogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.On se tereti da je, upravljajući automobilom marke "golf" beogradskih registarskih oznaka, na putu Arilje - Ivanjica, juče oko 13.50, udario 81-godišnjeg pešaka, koji je od zadobijenih povreda preminuo. Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Požegi i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ivanjica: Starac usmrtio pešaka kolima!

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018

Policijska uprava Užice saopštila je danas da će policija u Požegi podneti krivičnu prijavu protiv muškarca (75) zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija..On se tereti da je vozilom, na putu Arilje - Ivanjica, u četvrtak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.