Požar u termoelektrani Nikola Tesla lokalizovan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u termoelektrani Nikola Tesla lokalizovan

BEOGRAD - U požaru koji je izbio večeras u blizini Trafo stanice termoelektrane Nikola Tesla A nema povređenih, saopštilo je Ministastvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) čije su vatrogasne ekipe odmah lokalizovale požar.

Večeras u 20.10 časova prijavljeno da je izbio požar u blizini trafostanice Termoelektrane "Nikola Tesla A" u Obrenovcu.

U 20.16 sati na lice mesta izašle su vatrogasne ekipe Sektora za zaštitu i spasavanje MUP. Požar je lokalizovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da nema povređenih, kaže se u saopštenju.

Prema navodima nadležnih iz Termoelektrane Nikola Tesla, zapaljeno ulje nije opasno po okolinu, a zbog velike količine ulja, vatrogasne ekipe nastaviće da dežuraju.

Uzrok požara je za sada nepoznat i utvrdiće se naknadnim uviđajem, saopštio je MUP Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u termoelektrani "Nikola Tesla A"

Izvor: CrnaHronika.rs, 23.Maj.2009

Večeras u 20.10 časova prijavljeno je da je izbio požar u blizini trafostanice Termoelektrane „Nikola Tesla A“ u Obrenovcu. U 20.16 sati na lice mesta  izašle su vatrogasne ekipe Sektora za zaštitu i spasavanje MUP-a. Požar je lokalizovan i nema povređenih.

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Ugašen požar u TE Obrenovac

Izvor: B92, 23.Maj.2009

Obrenovac -- U požaru koji je izbio u blizini trafo-stanice Termolektrane Nikola Tesla A nema povređenih, saopštila je policija čije su vatrogasne ekipe lokalizovale požar...U petak u 20.10 prijavljeno je da je izbio požar u blizini trafo-stanice termoelektrane "Nikola Tesla A" u Obrenovcu. Šest...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.