Požar u restoranu Markov konak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2013, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u restoranu Markov konak

BEOGRAD -

Požar koji je večeras izbio u restoranu Markov konak u Ulici Živka Davidovića 110 na Zvezdari je lokalizovan i nema povređenih, rekla je načelnica Uprave za vanredne situacije Sanja Vuksanović Žugić.

Ona je Tanjugu navela da je ustanovljeno da gori elektroinstalacija u restoranu usled čega se stvorila velika koncentracija dima u sobama na spratu.

Na lice mesta poslato je 13 vatrogasaca sa Zvezdare i 12 vatrogasaca VSJ Voždovac, rekla je Vuksanović Žugić.

Ona je dodala da je tom prilikom evakuisano oko 20 osoba, kao i da je na lice mesta poslata Elektrodistribucija Beograd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Goreo Markov konak, nema povređenih

Izvor: Kurir, 29.Jan.2013

Dve osobe povređene u požaru, a vatrogasci specijalnim vozilom spasli uplašene stanare koji su zbog plamena pobegli na krov..BEOGRAD - Umalo da se uguše!..Dve osobe su povređene u požaru u zgradi u kojoj se nalazi restoran „Markov konak“ u Ulici Živka Davidovića 110...Požar je izazvao kvar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.