Požar u pogonu Imleka u Padinskoj Skeli

Izvor: RTS, 22.Sep.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u pogonu "Imleka" u Padinskoj Skeli

U pogonu "Imleka" u Padinskoj Skeli izbio je požar u magacinskom prostoru. Na terenu je 26 vatrogasnih vozila. U Hitnoj pomoći kažu da su ukazali pomoć onima koji su se nagutali dima, ali da nema ugroženih.
Sektoru za vanredne situacije u Beogradu oko 20.30 prijavljeno je da je u fabrici "Imlek" u Padinskoj Skeli izbio požar u magacinskom prostoru, saopštio je MUP.

Načelnik Uprave za vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << situacije u Beogradu Rade Milošević naveo je da je na licu mesta bilo 64 vatrogasca sa 26 vozila.
"Iz bezbednosnih razloga odmah je izvršena evakuacija svih zaposlenih i niko nije povređen. O svemu je obaveštena i ekotoksikološka ekipa Gradskog zavoda za javno zdravlje koja je prisutna na licu mesta", rekao je Milošević. 
Kako nezvanično saznajemo, svi koji su bili u pogonu su evakuisani zbog opasnosti od curenja amonijaka.
Na Vojnomedicinsku akademiju je prevezeno sedam lica, među kojima i jedan vatrogasac, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Kako je navedeno, svi koji su prevezeni na VMA, primili su lekarsku pomoć zbog izlaganja dimu, a ne zbog opekotina.
Saobraćaj funkcioniše normalno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Imleku

Izvor: Danas, 22.Sep.2018

Sektoru za vanredne situacije u Beogradu oko 20.30 prijavljeno je da je u fabrici "Imlek" u Padinskoj Skeli izbio požar u magacinskom prostoru, saopštio je MUP. Članak Požar u Imleku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Lokalizovan požar u pogonu "Imleka" u Padinskoj Skeli

Izvor: RTS, 22.Sep.2018

Pripadnici Sektora za vanredne situacije u Beogradu lokalizovali su požar koji je sinoć izbio u magacinskom prostoru "Imleka" u Padinskoj Skeli. Na terenu je 40 vatrogasaca. U Hitnoj pomoći kažu da su ukazali pomoć onima koji su se nagutali dima, ali da nema ugroženih. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.