Požar u Ibarskoj klisuri gotovo potpuno ugašen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Ibarskoj klisuri gotovo potpuno ugašen

KRALJEVO -

Požar u Ibarskoj klisuri je gotovo potpuno ugašen i zadržao se još samo na maloj nepristupačnoj strmini sa koje vatra ne može nigde da se proširi, izjavio je jutros Tanjugu načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.

Marić je rekao da će se vatra na tom malom delu sama od sebe ugasiti i da je intervencija vatrogasaca na tom području okončana.

Kasno sinoć sve ekipe Sektora za vanredne situacije, osim dežurnih ekipa iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kraljeva, povučene su i vraćene kući, rekao je Marić.

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije je podsetio da je još juče oko 17 časova u potpunosti lokalizovan požar u mestu Dobre Strane kod Kraljeva.

Marić je izrazio očekivanja da će posle završetka zvanične policijske istrage biti saopšteni podaci vezani za nastanak i uzroke ovog požara.

Požar je izbio u Ibarskoj klisuri pre pet dana tridesetak kilometara južno od Kraljeva ka Raški.

Vatrena stihija je zahvatila površine niskog rastinja na strmom i nepristupačnom terenu na oko 70 hektara, a povređenih nije bilo, kao ni veće materijalne štete.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POŽAR U IBARSKOJ KLISURI SKORO UGAŠEN

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011

KRALJEVO - Požar u Ibarskoj klisuri je gotovo potpuno ugašen i zadržao se još samo na maloj nepristupačnoj strmini sa koje vatra ne može nigde da se proširi, izjavio je načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić...Marić je rekao da će se vatra na tom malom delu sama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.