Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar pod "Gazelom", nema povređenih

BEOGRAD - Četiri barake izgorele su u požaru, koji je jutros izbio u naselju ispod mosta "Gazela" u Beogradu, ali nije bilo povređenih, izjavio je Tanjugu pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Srbije Predrag Marić.

Marić je rekao da je požar vrlo brzo ugašen intervencijom vatrogasaca, koji su primili dojavu u 09.45 sati, i za sedam minuta bili na mestu požara.

On je istakao da je reč o četiri kartonske barake u kojima su živeli Romi, ukupne površine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 150 kvadratnih metara, koje su izgorele do temelja.

Marić je naveo da je vatru verovatno izazvalo neko grejno telo, ali je dodao da je to teško utvrditi, s obzirom da je reč o kartonskim objektima.

U gašenju požara učestvovalo pet vozila i 17 vatrogasaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.