Požar na obroncima Kopaonika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na obroncima Kopaonika

U ataru sela Babice kod Kuršumlije gori 40 hektara niskog rastinja i šume, javio je RTS.

Požar, u kome je izgoreo jedan pomoćni objekat u selu, gasili su u toku dana vatrogasci iz Topličkog okruga, jer je pretio da zahvati kuće.

Sada je požar pod kontrolom.

Nije bilo povređenih, a iz predostrožnosti noćas na terenu dežuraju ekipe vatrogasno-spasilačkih jedinica, "Srbijašuma" i lokalnog stanovništva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gorelo kod kuršumlijskog sela, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2019

Oko 50 hektara suve trave i niskog rastinja gorelo je u okolini sela Babica kod Kuršumlije. Požar je lokalizovan, saopšteno je iz MUP-a...Niko nije povređen u požaru, niti su bili ugroženi objekti, navode iz Sektora za vanredne situacije...Vatrogasci su na terenu i gase preostalu vatru.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.