Izvor: RTS, 21.Maj.2022, 12:01

Požar na Novom Beogradu - vatrogasci izvukli ženu, druga osoba zarobljena u kući

Jedna osoba je povređena, a jedna je ostala zarobljena u kući nakon što je izbio požar u Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu.
Komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović izjavio je da su vatrogasci uspeli da, iz kuće na Tošinom bunaru u kojoj je izbio požar, izvuku žensku osobu koja je davala znake života, a da je druga osoba ostala zarobljena.

Dodao je da je gorela velika količina komunalnog otpada, kako u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dvorištu tako i u objektu.
Prema njegovim rečima Komandno-operativni centar vatrogasno-spasilačke brigade Beograd u 10.32 časova dobio je dojavu da na Tošinom bunaru gori kuća.
Na mesto požara poslato 10 vozila sa 31 vatrogascem.

"Po stizanju na mesto događaja za četiri minuta zatekli smo požar u razbuktaloj fazi", rekao je Majstorović.
Kako je istakao, uzrok požara utvrdiće stručne ekipe MUP-a Srbije.
Ranije danas Tanjugu je nezvanično rečeno da je muškarac koji je zadobio povrede u požaru na Novom Beogradu preminuo, a da je povređena žena prevezena u bolnicu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na Novom Beogradu, ima povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2022

​BEOGRAD - U Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu, došlo je do požara, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Muškarac stradao u požaru na Novom Beogradu: Vatra buknula u porodičnoj kući

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2022

​BEOGRAD - U Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu došlo je do požara u kojem je ženska osoba prebačena na VMA, dok je muškarac preminuo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.