Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2023, 06:54

Beograd: Lokalizovan požar ispod Pančevačkog mosta

Požar koji je izbio jutros oko 02.40 u Bulevaru Despota Stefana bb, ispod Pančevačkog mosta je lokalizovan, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKI POŽAR ISPOD PANČEVCA Vatru gasilo čak 26 vatrogasaca!

Izvor: Blic, 16.Maj.2023

Veliki požar izbio je noćas ispod Pančevačkog mosta. Prema prvim informacijama, izgorelo je nekoliko baraka, a na sreću nije bilo povređenih, samo su se dve osobe kako javlja RTS nagutale dima.

Nastavak na Blic...

Požar ispod Pančevačkog mosta, gorelo 1.000 kvadrata VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2023

Lokalizovan je požar koji je jutros izbio ispod Pančevačkog mosta.

Nastavak na B92...

LOKALIZOVAN POŽAR ISPOD PANČEVAČKOG MOSTA: Na terenu čak deset vatrogasnih vozila, gorelo preko 1.000 kvadrata!

Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023

Lokalizovan je požar koji je jutros izbio ispod Pančevačkog mosta. Na terenu je 26 vatrogasca sa deset vatrogasnih vozila i oni rade na dogašivanju požara. Dve osobe su se nagutale dima i njima je ukazana pomoć na licu mesta. Požar je izbio ispod Pančevačkog mosta, u neposrednoj blizini Bulevara...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.