Izvor: B92, 13.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeno četvoro učenika i vozač

Valjevo -- Četvoro učenika O.Š. "Branko Radičević" iz Malog Zvornika i vozač autobusa Vladimir Josipović povređeni su u saobraćajnoj nezgodi na putu Divčibare-Kaona.

Teže su povređene devojčice I.J. (1998) i V.V. (1999), koje su zbog preloma potkolenice, odnosno podlaktice, smeštene na Odeljenje dečije hirurgije valjevske bolnice, dok su lakše povređeni E.J. (1998) i U.S. (1999), kao i vozač Josipović, nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru otpušteni na kućno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lečenje.

Kako je rečeno u policiji, učenici četvrtog razreda te škole vraćali su se sa rekreativne nastave na Divčibarama, kada je autobus koji ih je prevozio u 13:25 sleteo sa puta.

Povređeni su dovezeni u valjevsku bolnicu, gde im je ukazana pomoć, a o povredama dece obavešteni su njihovi roditelji i škola, rečeno je u Zdravstevnom centru.

Istragu o uzrocima ove saobraćajne nezgode vode policija i nadležni pravosudni organi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus sleteo sa puta, povređeno četvoro dece i vozač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2009

VALJEVO - Četvoro učenika Osnovne škole "Branko Radičević" iz Malog Zvornika i vozač autobusa Vladimir Josipović povređeni su danas u saobraćajnoj nezgodi na putu Divčibare-Kaona, rečeno je u valjevskoj policiji...Teže su povređene devojčice I.J. (1998) i V.V. (1999), koje su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dvoje dece teško povredjeno

Izvor: S media, 14.Jun.2009, 00:37

Dvoje dece je teže, a dvoje lakše povredjeno u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na putu Divčibare - Kaona - Valjevo, na mestu Lučića Ograda. ..Do nesreće je došlo kada je autobus "Zoki turs" lozničke registracije, koji se kretao iz pravca Divčibara prema Kaoni, u jednoj krivini...

Nastavak na S media...

Autobus sleteo s puta, povređeno četvoro dece

Izvor: Mondo, 14.Jun.2009

Četvoro učenika Osnovne škole 'Branko Radičević' iz Malog Zvornika i vozač autobusa Vladimir Josipović povređeni su u saobraćajnoj nezgodi na putu Divčibare-Kaona

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.