Izvor: B92, 31.Avg.2009, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni u sudaru s bagerom

Beograd -- Četiri maloletnika su povređena, trojica teže, a jedan lakše, u beogradskom naselju Kaluđerica kada je na njih naleteo bager, potvrđeno je u MUP-u Srbije.

Udes se, kako je navedeno, dogodio u subotu uveče kada je bager, kojim je upravljao K.S. (22) izleteo sa kolovoza u ulici Dragoljuba Stojanovića u naselju Kaluđerica i udario dva skutera i povredio četiri maloletna dečaka T.M. (15), S.M. (16), N.N. (16) i Z.M. (17).

Portparol Kliničkog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Drago Jovanović je rekao da su povređeni dečaci Z.M. i T.M. zadržani na odeljenju hirurgije, a S.M. na Klinici za plućne bolesti, dok je N.N., koji je zadobio lakše povrede, pušten kući.

Razlozi ove nesreće još nisu poznati, a istraga je u toku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.