Izvor: B92, 03.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni u Bangkoku van opasnosti

Bangkok -- Vera Sekulić i Jovan Stojanović, državljani Srbije povređeni u napadima u Bangkoku, nisu doblili teže povrede.

"Jutros su izvršene nove pretrage, stanje povređenih je stabilno. Sekulićeva bi već mogla napustiti bolnicu, dok će Stojanović morati ostati još nekoliko dana, povrede nisu teške, ali zahtevaju mirovanje", rekao je ambasador Srbije u Indoneziji Zoran Kazazović, nakon obilaska dvoje srpskih državljana povređenih u bombaškim napadima u glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gradu Tajlanda koji je pod njegovom diplomatskom ingerencijom.

Prema rečima Kazazovića, lekari su najavili da bi njih dvoje mogli da napuste bolnicu u subotu, kao i da mu je policija potvrdila da nema više srpskih državljana među povređenima.

Kazazović je rekao da će ostati uz dvoje povređenih državljana koliko bude potrebno, kao i da im je ponudio svu neophodnu pomoć.

Dvoje povređenih građana na Tajland su došli kako bi proslavili Novu godinu. U bombaškim napadima 31. decembra poginule su dve osobe, a 28 je povređeno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.