Povređeni dečak operisan, nije vitalno ugrožen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni dečak operisan, nije vitalno ugrožen

BEOGRAD -

Četvorogodisnji dečak, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj, operisan je popodne i njegovo stanje sada je bolje i nije vitalno ugrožen, izjavio je Tanjugu dr Miloš Petković, šef anestezije i intenzivne terapije u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

"Operacija je završena, obavljena je intervencija na obe noge i ruke i dete je svesno", kazao je dr Petković dodajući da je operacija trajala između pet i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šest sati.

Prema njegovim rečima, dečak sada nije vitalno ugrožen.

Generalna direktorka Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj Ida Jovanović izjavila je ranije danas novinarima da dečakovo stanje zahteva ozbiljno bolničko lečenje i još nekoliko hirurških intervencija.

Juče nešto posle podneva u beogradskoj Batutovoj ulici dogodila se teška porodična tragedija, kada su supružnici sa maloletnim detetom skočili sa šestog sprata samačkog hotela.

Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, supružnici su ostali na mestu mrtvi, a teško povređeno dete je odmah prebačeno u Urgentni centar Klinično-bolničkog centra na reanimaciju.

Tragedija se dogodila u vojnom samačkom hotelu u kome je ova porodica bila smeštena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVREĐENI DEČAK OPERISAN, NIJE VITALNO UGROŽEN

Izvor: Kurir, 07.Dec.2011

Četvorogodisnji dečak, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj, operisan je i nije vitalno ugrožen..BEOGRAD - Četvorogodisnji dečak, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj, operisan je popodne i njegovo stanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.