Izvor: B92, 15.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni Britanci na Kosovu

Priština -- Dvoje britanskih turista lakše je povređeno kada je na njih pucano na putu između Đakovice i Dečana, saznaje KIM radio.

Britanci koji su krenuli na putovanje po Balkanu, danas su u iznajmljenom automobilu sa beogradskim tablicama putovali po Metohiji. Oni su kod sela Junik u blizini Đakovice ušli u kolonu sa svatovima. Videvši automobil sa beogradskim tablicama svatovi su pripucali na njega i potpuno ga demolirali. Kako KIM radio saznaje, britanski turisti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su nameravali da posle posete Kosovu otputuju za Solun.

Portparol Kosovske policijske službe Veton Ešljani potvrdio je za KIM radio da se incident dogodio. "Danas oko 15 časova dogodio se incident na putu Dečane - Đakovica kod sela Babaloć. Pucano je na vozilo marke "Ševrolet". Nema povređenih, a policija je na mestu događaja i istraga je u toku", rekao je Ešljani.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.