Povređen saobraćajni policajac

Izvor: B92, 14.Apr.2009, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen saobraćajni policajac

Beograd -- Vozač oborio saobraćajnog policajca na dužnosti u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu. Policajac lakše povređen, a vozač je pobegao s mesta nesreće.

U Beogradu je oko 11 časova lakše povređen saobraćajni policajac Aleksandar Dimitrijević, saopštio je MUP. U Ulici Vojslava Ilića je na policajca koji je regulisao saobraćaj naleteo vozač "golfa II" koji je zatim pobegao prema Zvezdari. Kako B92 saznaje, policajac nije teže povređen.

Na saobraćajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policajca Aleksandra Dimitrijevića, prema policijaskim saznanjima, naleteo je vozač "golfa II”, koji je, umesto da stane posle nesreće, pobegao u pravcu Zvezdare.

Kako B92 saznaje, automobil je posle udesa pronađen, ali u njemu nije bilo vozača.

Prilikom udarca, policajacu su povređene noge i grudni koš. Policija pretpostavlja da je saobraćajac udaren šoferšajbnom automobila i da je potom pao na ulicu.

Dimitrijević je posle nesreće prebačen u Urgentni centar gde je konstatovano da povrede nisu opasne.

Beogradska policija i dalje traga za vozačem koji je pobegao posle nesreće.

Policija je u međuvremenu saznala i da nesavesni vozač u trenutku udesa nije bio sam u vozilu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač namerno oborio policajca i pobegao

Izvor: Blic, 14.Apr.2009

Saobraćajni policajac Aleksandar Dimitrijević oboren je na dužnosti nešto pre deset časova u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Vozač namerno oborio policajca

Izvor: 24sata, 14.Apr.2009

Kako prenosi Radio-televizija Srbije, beogradska policija traga za tim automobilom.

Nastavak na 24sata...

Vozač namerno oborio policajca

Izvor: RTS, 14.Apr.2009

Saobraćajni policajac oboren na dužnosti. Beogradska policija traga za vozačem automobila registarskih tablica BG 944-272, koji je namerno udario policajca i pobegao...Saobraćajni policajac Aleksandar Dimitrijević oboren je na dužnosti nešto pre deset časova u Beogradu...Dimitrijević je pokušao da...

Nastavak na RTS...

Namerno udario saobraćajca i pobegao!

Izvor: Press, 15.Apr.2009, 22:40

Vozač sivog „golfa 2" beogradskih tablica namerno je pregaziopolicajca Aleksandra Dimitrijevića, koji je pokušao da ga zaustavi u naselju Konjarnik! Dimitrijević je zadobio lakše povrede ruku i nogu i oporavlja se posle pregleda u Urgentnom centru. .Saobraćajac je udaren juče oko 10 časova...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.