Povrede Slađane Milošević su nastale od seksa: Pevačicin dečko (45) pred sudom negirao da ju je pretukao

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2020, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Povrede Slađane Milošević su nastale od seksa": Pevačicin dečko (45) pred sudom negirao da ju je pretukao

I. S. je pred sudom tvrdio da povrede koje Slađana ima nisu nastale zbog fizičkog obračuna I. S. (45) partner Slađane Milošević je pretukao pevačicu, zbog čega joj je ukazana pomoć, a on je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Danas mu je sud posle saslušanja odredio pritvor do 30 danaKako "Novosti" nezvanično saznaju, pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom okrivljeni I.S. negirao je izvršenje navedenog krivičnog dela navodeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da navedene večeri Slađanu nije ni jednom udario, niti gurnuo na bilo koji način. I.S. tvrdi da joj nije naneo povrede već je ona njega te večeri napala, vređala uzela mu telefon, torbicu, pištolj, I. S. je pred sudom tvrdio da povrede koje Slađana ima nisu nastale zbog fizičkog obračuna.Povremeno se viđao sa njom radi seksualnih odnosa, šetao joj psa i kupovao hranu. Slađani je rekao da neće sa njom da bude u vezi ali ga je ona molila da se viđaju samo zbog seksa i on je na to pristao. Za povrede koje su oštećenoj konstatovane rekao je da su nastale od seksa koji su imali pre dva meseca a za ostale povrede ne zna kako su nastale ali postoji mogućnost da je Slađana sama sebe povredila.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SKANDAL ZA SKANDALOM! Igor tvrdi da NIJE tukao Slađanu Milošević: "Sa njom sam bio samo zbog s*ksa!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020

Isplivao prljav veš...Igor S. (45), partner Slađane Milošević koji je uhapšen zbog sumnje da je u noći između petka i subote tukao poznatu pevačicu, izjavio je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da nisu tačne njene optužbe i da je sa pevačicom samo povremeno održavao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.