Izvor: Blic, 02.Nov.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena optužnica protiv Pokimice i još trojice krijumčara ljudi

Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Branimira Pokimice i još trojice optuženih za produžženo krivično delo nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopšteno je danas iz suda.

Krivično vanpretresno veće donelo je reššenje kojim je potvrdilo optužžnicu tužžilašštva za organizovani kriminal, podignutu protiv Branimira Pokimice, Živojina Stamenkovića, Bojana Stojčevskog i Zorana Popovića, precizira se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Protiv ovog reššenja okrivljeni i njihovi branioci mogu izjaviti žžalbu Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema reššenja.

Optužžnica je podignuta 6. oktobra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potvrđena optužnica protiv četiri krijumčara ljudi

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2016

Viši sud u Beogradu potvrdio je danas optužnicu Tužilaštva za organizovani kriminal podignutu protiv Branimira Pokimice, Živojina Stamenkovića, Bojana Stojčevskog i Zorana Popovića, optuženih za krijumčanje ljudi, saopštio je taj sud...Krivično pretresno veće suda ocenilo je da navodi u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.