Izvor: 24sedam.rs, 06.Maj.2023, 13:54

Potresan govor porodice na sahrani ubijenog čuvara Dragana: "Raširio je krila misleći da će sakupiti zlo olovo, tragediju nije sprečio"

Veliki broj porodice i prijatelja okupio se ispred kapele na beogradskom groblju "Lešće" da oda poslednju počast tragično nastradalom čuvaru OŠ "Vladislav Ribnikar", koji je zajedno sa još osam đaka tragično stradao od ruke maloletnog K. K.

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

"UJKO MOJ, BIO SI MI TREĆI RODITELJ" Potresan govor na sahrani ubijenog čuvara škole rasplakao prisutne: "Raširio je ruke da spreči olovo i zaštiti mališane"

Izvor: Blic, 06.Maj.2023

Plato ispred kapele na beogradskom groblju Lešće s pogledom na Savu i Dunav bio je mali da primi sve koji su došli da odaju počast tragično ubijenom čuvaru Draganu Vlahoviću. Kolone učenika koji su u rukama držali ruže i sveće, zajedno sa roditeljima i učenicima ispratili su svog omiljenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.