Izvor: B92, 26.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za petoro putnika

Prijepolje -- Na putu Prijepolje-Bijelo Polje, u mestu Ramovića Luka, jutros se dogodila teška saobraćajna nesreća kada je džip sleteo u Lim.

Do sada su izvađena tela tri, od ukupno pet osoba stradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći. Kako je večeras javlia Radiotelevizija Srbije, u toku je izvlačenje olupine automobila a pretpostavlja se da su tela preostalih putnika u njoj. Saobraćajna nesreća se dogodila jutros na magistralnom putu Prijepolje-Bijelo Polje, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << džip marke "mercedes", u kojem je bilo šest putnika, sleteo u reku.

Nesreću je preživeo jedino vozač Branko Tomašević (31). iz Prijepolja koji je uspeo da ispliva na obalu. Njegovi saputnici su bili Vladimir Brašanac (25), Slavko Obrenić (35), Vladimir Ćirović (20), Nebojša Vasović (23) i Tijana Jeftović (16).

Vasiljević je kazao da je džip, koji se kretao ka Prijepolju, sleteo u kanjon kada je vozač pokušao da izbegne sudar za autobusom koji je dolazio iz suprotnog smera i iz nepoznatih razloga prešao na drugu stranu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.