Potraga za nestalim mladićem još traje

Izvor: RTS, 13.Jan.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za nestalim mladićem još traje

Potraga za Božom Ilićem, mladićem koji je nestao u takovskom selu Ručići, i dalje traje. Roditelji veruju da je živ iako ni posle 23 dana nemaju nijednu informaciju o tome gde se nalazi.
Zašto je iz porodične kuće u Ručićima Božo Ilić u noći 21. decembra izašao neobučen i bos i kuda se uputio – i dalje nikome nije jasno. Njegovi roditelji već tri nedelje razmatraju sve mogućnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Mi smo toliko bili i emotivno i ovako vezani tako da maltene ne mogu da vam objasnim, sve što smo mogli da učinimo – učinili smo za decu", kaže Dragutin Ilić, otac nestalog mladića.
U potrazi je učestvovalo više stotina ljudi koji su obišli sva okolna sela. Da nađu bilo kakav trag pokušavali su policija, Žandarmerija, vatrogasci, meštani, lovci.
Srđan Bogdanović, komandir Policijske ispostave Gornji Milanovac, kaže da su posle početne opsežne pretrage, nastavili sa drugim merama i radnjama proveravanja svih saznanja, informacija, što, kako kaže, i dan-danas čine.
"Radićemo u narednom periodu, kako bismo, nadamo se, uspešno pronašli navedeno lice", dodaje on.
Nikakvih predznaka da će neočekivano otići u zimsku noć, Božovi roditelji, kažu, nije bilo.  Svakog dana iščekuju bilo kakvu informaciju.
"Zaista, uopšte ne znamo šta se dogodilo. I apelujem na građane: ako nešto neko zna da nas obavesti, apelujem na Boža: ako nas sada gleda da nam se javi", kaže majka Mira Ilić.
Potraga za Božom Ilićem i dalje traje.
rts.cacak@rts.rs
+381 32 227 551

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.