Izvor: Danas, 04.Dec.2023, 12:45

Potpisan Aneks kolektivnog ugovora sa sindikatima Pošte koji definiše povećanje plata svim zaposlenima u tehnologiji

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović potpisao je danas, u ime Vlade Srbije, Aneks kolektivnog ugovora sa v.d. direktorom JP „Pošta Srbije“ Zoranom Đorđevićem i predstavnicima dva reprezentativna sindikata Slavkom Novakovim (Sindikat PTT Srbije) i Goranom Stefanovićem (Sindikat „Radnik“), saopšteno je iz ovog ministarstva.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Radnicima u tehnologiji Pošte Srbije plate od novembra veće 10 odsto

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2023

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović potpisao je danas, u ime Vlade Srbije, Aneks kolektivnog ugovora sa vršiocem dužnosti direktora Pošte Srbije Zoranom Đorđevićem kojim se obezbeđuje povećanje plata svim zaposlenima u tehnologiji u iznosu od 10 odsto od 1. novembra ove...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.