Izvor: B92, 01.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potonuo deo splava za vreme slavlja

Beograd -- Deo restorana "Heven" potonuo je oko ponoći, najverovatnije jer je primljeno više ljudi nego što splav može da izdrži.

Deo splav-restorana ''Heven'' kod Starog železničkog mosta na Novom Beogradu, na kome je dolazak Nove godine proslavljalo oko 1.300 mahom mlađih posetilaca, oko ponoći je potonuo. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je do potonuća dela splava-restorana došlo zbog većeg broja posetilaca nego što je predviđeno da takav objekat može da primi.

Prema navodima MUP-a, policija u ovom događaju nije intervenisala, ali je odgovorna osoba restorana na vreme ispraznila restoran, pa nije bilo povređenih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.