Izvor: B92, 08.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potera na autoputu Beograd-Zagreb

Beograd, Slavonski Brod -- Vozač renoa kog je hrvatska policija jurila više od 100 kilometara autoputem probio je rampu na graničnom prelazu.

On je u utorak posle podne probio rampu Bajakovo i na srpskoj i na hrvatskoj strani, rečeno je u MUP-u Srbije. Granicu je prešao u 16.25, a potera za njim završena je oko 17.00 kod Nove Gradiške. MUP Srbije dobio je sinoć obaveštenje od MUP-a Hrvatske da je reč o 51 godinu starom Arpadu K. iz Sombora.

Policija Slavonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Broda večeras je saopštila da još traje kriminalistička obrada državljanina Srbije koji je probio rampe na graničnom prelazu Bajakovo i nasilno ušao u Hrvatsku. Policija je objavila da će podenti krivičnu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine, a verovatno i za ometanje i napad na službene osobe.

Tokom potere, begunac je oštetio dva službena policijska vozila, a lakše su povređena dva policajca. U policijskom saopštenju se ne navode motivi koji su muškarca Somborca naveli na takav postupak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.