Izvor: Blic, 05.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle sudara izrešetao BMW

Posle sudara izrešetao BMW

CETINJE - Vojislav Grgurović (51) naleteo je juče BMW-om u mestu Jankovića Krš na 'ford fijestu' u kome su bili Stanislav Kaluđerović (52), njegov sin Ivan (23) i Petar Mihaljević (21), koji su se vraćali iz lova. U sudaru je povređen Stanislav, a njegov sin Ivan, misleći da mu je otac mrtav, uzeo je lovačku pušku i izrešetao BMW iz kojeg je, na sreću, Grgurović već bio izašao. Stanislav je prebačen u podgorički Klinički centar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok je Ivan zadržan u policijskoj stanici na Cetinju. Prema rečima očevidaca, do sudara je došlo zbog poledice na putu, kada je Grgurović izgubio kontrolu nad vozilom.

Nožem na suprugu

NIŠ - Vitomir Đokić (68) iz Merošine uhapšen je zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju. On je 3. februara oko 14.30 sati, u svojoj kući u Merošini, naneo više posekotina nožem supruzi Javorki Đokić (72) i naneo joj teške povrede, opasne po život. Javorka je hospitalizovana u niškoj bolnici a istražni sudija Okružnog suda u Prokuplju je, nakon saslušanja, Đokiću odredio pritvora do 48 sati. Prijave petorici vojnika

SREMSKA MITROVICA - Protiv Dušana Đorđevića (20) iz Niša, Bojana Pantića (22) iz Smederevske Palanke, Marka Petrovića (22) iz Malog Crnića, Vladimira Markića (22) iz Beograda i Dejana Momčilovića (20) iz Guberevca kod Leskovca podnet je zahtev za sprovođenje istrage zbog sumnje da su u ponedeljak nešto posle 23 sata u kafe-poslastičarnici 'Sveti Sava' u centru Sremske Mitrovice započeli tuču sa pripadnicima sremskomitrovačke policija koja se kasnije prenela i na ulicu. U tuči je nekoliko policajaca zadobilo povrede glave, a o ovom nezapamćenom skandalu raspravljali su juče pripadnici sremskomitrovačkog garnizona, gde petorica vojnika služe vojni rok, pripadnici policije i lokalne samouprave.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.