Posle mučenja ubio staricu

Izvor: Kurir, 01.Sep.2012, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle mučenja ubio staricu

Uhapšeni P.P. u policiji priznao da je staricu Dikosavu Petrović ( 79) mučio i tukao, a posle joj ugurao krpu u usta

SARAJEVO – Bosnaska policija uhapsila je P.P (30) koji se sumnjiči da je ubio Dikosavu Petrović ( 79) u srebreničkom selu Orahovac.

P.P. je u policiji priznao da je ubio staricu u letvrtak uveče oko 20 časova u njenoj kući, a operativnim radom ubica je uhapšen u petak uveče, kada je u policiji priznao ubistvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Beživotno telo Dikosave Petrović sa krpom u ustima i vidnim povredama od tragova mučenja pronašla je komšinica, a istragom je utvrđeno da je nerećna žena umrla od posledica mučenja, javlja htvatski portal index.hr.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Posle mučenja ubio staricu

Izvor: Glas javnosti, 02.Sep.2012, 10:40

SARAJEVO – Bosnaska policija uhapsila je P.P (30) koji se sumnjiči da je ubio Dikosavu Petrović ( 79) u srebreničkom selu Orahovac...P.P. je u policiji priznao da je ubio staricu u letvrtak uveče oko 20 časova u njenoj kući, a operativnim radom ubica je uhapšen u petak uveče, kada je u policiji...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.