Izvor: B92, 01.Sep.2009, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanicima zapretio "pauk"

Beograd -- Među nepropisno parkiranim automobilima koje su radnici "Parking servisa" danas uklanjali ispred zgrade Skupštine Srbije bila su i vozila pojedinih poslanika.

U saobraćajnoj policiji rečeno je za B92 da je redovnom kontrolom utvrđeno da je nekoliko vozila bilo nepropisno parkirano ispred Skupštine Srbije u Ulici kralja Milana, zbog čega je pozvan "Parking servis". Vest ne bi bila zanimljiva da se među nepropisno parkiranim automobilima nisu nalazila službena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila nekoliko poslanika.

Intervenisalo je i skupštinsko obezbeđenje koje je obavestilo poslanike da će "pauk" da im odnese automobile, zbog čega su oni brže-bolje istrčali iz zgrade Skupštine, kako bi preparkirali vozila.

Odlukom Administrativnog odbora ukinuto je pravo poslanicima da besplatno koriste javne garaže.

Na osnovu te odluke, za parkiranje poslanici mogu da koriste prostor oko Doma Narodne skupštine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.