Poslanici o zakonima kojima se odlažu platni razredi do 2025. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021, 12:18

Poslanici o zakonima kojima se odlažu platni razredi do 2025. godine

Skupština Srbije počeće danas raspravu o predlozima zakona koji se odnose na plate zaposlenih u javnom sektoru, odnosno kojima se odlaže primena platnih razreda do 2025.godine.

Pred poslanicima su izmene Zakona o zaposlenima u javnim službama, izmene Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, izmene Zakona o platama zaposlenih u javnim agencijama i drugim organizacijama koje je osnovala republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Razmatraće i izmene Zakona o plata službenika i nameštenika u organima autonomne pokrajine i jedinice lokalne samouprave.

Kako se navodi u obrazloženju izmena Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, utvrđuje se novi rok za početak primene sistemskog, a samim tim i posebnih zakona kojima se uređuju plate, naknade plata i druga primanja u svim delovima javnog sektora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović o platnim razredima: Ne odustajemo od reforme, odlaganje zbog kovida

Izvor: N1 televizija, 07.Dec.2021

Poslanici Skupštine Srbije počeli su raspravu o predlozima zakona koji se odnose na plate zaposlenih u javnom sektoru, odnosno o predlogu da se primena platnih razreda odloži do 2025. godine. Resorna ministarka, ministarka drzavne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, poručila je poslanicima...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.