Portal IN4S: Policija ima saznanja da je Mario Milošević učestvovao u napadu na Oliveru Lakić

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portal IN4S: Policija ima saznanja da je Mario Milošević učestvovao u napadu na Oliveru Lakić

Podgoričanin koji se trenutno se nalazi u zatvoru u Prištini prema operativnim saznanjima policije učestvovao u krivičnom delu na štetu novinarke „Vijesti“ Prema operativnim saznanjima Uprave policije, Podgoričanin Mario Milošević učestvovao je u krivičnom delu na štetu Olivere Lakić, kojom prilikom je novinarka „Vijesti“ ranjena ispred ulaza u zgradu u kojoj živi u Podgorici, ekskluzivno saznaje portal IN4S.Pročitajte još: Hapšenja u Prištini po nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Interpola Naime, naš portal je imao uvid u transkript presretnute komunikacije između Veska Damjanovića, u vremenu kada je obavljao dužnost v.d. direktora Uprave policije i izvjesnog Žižića, službenika MUP-a Crne Gore.Žižić tako 19. maja 2018. godine u 20:50 časova obavještava Damjanovića sledeće: „Službenici policije raspolažu podacima da je u krivičnom djelu na štetu novinarke Vijesti Olivere Lakić učestvovalo bezbednosno-interesantno lice Mario Milošević. Dalja saznanja ukazuju da podatak da je motiv Miloševića pisanje tabloida Vijesti o njegovim inkriminisanim radnjama“.Zatim, u istom terminu, sledi Žižićena poruka: „Saradnik dalje navodi da krivično delo izvršeno na štetu Olje Lakić nije inicirano od kriminalnih grupa, već je znak upozorenja lično Miloševića. Saradnik, takođe, navodi da je Milošević trenutno u Crnoj Gori i da se isti plaši trenutne situacije po sebe, jer je od strane njegovih hijerarhijskih nadređenih napad na novinarku nije prihvatljih, jer prema njima stvara dodatni pritisak od strane državnih organa CG“.Pročitajte još: PG: Olivera videla napadača i pomagačeU 20:51 časova uslijedila je i treća poruka sledeće sadržine: „Saradnik dalje navodi da je F.K. sa Cetinja moguće lice koje je davalo logističku podršku u vidu osmatranja i praćenja novinarke, a u cilju profilisanja njenih navika“.Damjanović na sve ovo u poruci od 20:52 časova kratko odgovara: „Zanimljivo“.Novinarka Lakić ranjena je u nogu 8. maja ispred zgrade u kojoj živi, a i sedam meseci nakon tog napada istraga „tapka u mestu“.Mario Milošević je uhapšen u julu na Kosovu i Metohiji i trenutno se nalazi u zatvoru u Prištini.Za Miloševićem je podgorički Interpol raspisao potjernicu zbog sumnje da je zajedno sa Igorom Mašanovićem i Vukanom Vujačićem učestvovao u ubistvu Radomira Đuričkovića 10. oktobra 2016. godine na Cetinju.(in4s.net)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREOKRET U ISTRAZI RANJAVANJA CRNOGORSKE NOVINARKE: Procurili transkripti razgovora koji otkrivaju da je Mario Milošević učestvovao u napadu na Oliveru Lakić!

Izvor: Kurir, 17.Dec.2018

Prema operativnim saznanjima Uprave policije, Podgoričanin Mario Milošević učestvovao je u ranjavanju Olivere Lakić novinarke Vijesti ispred ulaza u zgradu u kojoj živi u Podgorici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.